Skriv ut den här sidan

Fortbildning

Fortbildningen vid Centrum för psykiatriforskning samordnar utbildning inom psykiatri, beroendevård samt barn- och ungdomspsykiatri i Stockholms län. Utbildningarna bygger på vetenskaplig evidens. 

Vilket ansvarsområde ligger under Fortbildning?

CPF fortbildning samordnar och genomför fort- och vidareutbildning i psykiatri, beroendevård och barn- och ungdomspsykiatri. Vi gör utbildningar i egen regi och stödjer vid behov de medarbetare inom SLLs psykiatriska verksamheter som själva anordnar kurser.

Vi är det centrala metiskansliet http://www.metiskurser.se/

CPF Fortbildning har många samarbetspartners och ett brett kontaktnät inom psykiatrin. Fortbildningen har poänggivande utbildningar i samarbete med Karolinska Institutets uppdragsutbildning, inom till exempel beroende och farmakologi. Våra lärare är forskare inom området vilket bidrar till att de har god och aktuell kunskap inom sitt ämne. Fortbildningen har också kurser i egen regi som exempelvis riktar sig till blivande ST-handledare och ST-läkare inom psykiatrin.

Kurserna är öppna för alla verksamheter inom SLSO och övriga vårdgrannar landet.

Fortbildningens nyhetsbrev

Prenumerera till Centrum för psykiatriforskning och Fortbildningens nyhetsbrev. Vårt syfte med detta nyhetsbrev är att du ska kunna läsa mer om våra kurser och enkelt klicka in och anmäla dig på länken i nyhetsbrevet.