Skriv ut den här sidan

Samordnare till projektet Fotboll utan Fylla

Unik tjänst i växande projekt! STAD söker en erfaren och driven samordnare till projektet Fotboll utan Fylla.

Om tjänsten 

År 2015 bildade STAD tillsammans med IQ och fotbollsklubbarna AIK, Djurgården och Hammarby samverkansprojektet Fotboll utan Fylla. Målet var att tillsammans med arenabolag, restauratörer och berörda myndigheter utveckla en alkoholpreventiv metod som fungerar vid allsvenska fotbollsarrangemang. Vi vill skapa en ännu bättre fotbollsupplevelse genom att jobba med frågor som berör alkoholens roll före, under och efter allsvenska fotbollsmatcher.  

Projektet har varit mycket framgångsrikt och visat på positiva effekter. Vi har fått både nationell och internationell uppmärksamhet, stort fokus ligger nu på att sprida metoden. Tjänsten som samordnare i projektet Fotboll utan Fylla är varierande och utmanande. Du kommer vara involverad i alla delar, vilket bland annat innebär att hålla i arbetsgruppsmöten, planera utbildningar och vara den som håller kontakt med samarbetsparter. Det krävs en vilja att driva projektet framåt och bidra till utveckling. Självklart är du en representant utåt för Fotboll utan Fylla på konferenser och i andra sammanhang. Gå gärna in och läs mer om projektet på www.fotbollutanfylla.se.

Heltid (39:30) allmän visstidsanställning 1 år, med möjlighet till förlängning vid fortsatt finansiering.

Om dig 

Arbetet ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter en utåtriktad och positiv personlighet. Du tycker om och har erfarenhet av att arbeta i nätverk. Du är strukturerad, målinriktad och har en god planeringsförmåga. Vidare är det bra om du är van att arbeta både självständigt och i grupp, samt har förmåga att hantera olika arbetsinsatser parallellt.  

Kvalifikationer 

  • Erfarenhet av projektledning 
  • Goda kunskaper inom ANDT 
  • Erfarenhet av/goda kunskaper om lokalt förebyggande arbete 
  • Vana att tala och presentera inför publik  
  • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift 
  • Universitetsexamen på lägst C-nivå 
  • Goda kunskaper inom folkhälsovetenskap 

Vi erbjuder en stimulerande och spännande arbetsplats med ett gott kollegialt arbetsklimat där vi värnar om våra medarbetare. Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm.  

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Johanna Gripenberg, chef, STAD 

E-mail: johanna.gripenberg@sll.se 

Telefon: 070-484 88 64 

 

Frida Bergenblad, STAD 

E-mail: frida.bergenblad@sll.se 

Telefon: 072-563 93 20 

Om oss  

STAD (Stockholm förebygger alkohol- och drogproblem) arbetar med förebyggande insatser inom ANDT-området (alkohol, narkotika, dopning och tobak). Vi bedriver vårt arbete genom två professionella team – en forskargrupp och en projektledargrupp, som i tät samverkan utvecklar, implementerar och utvärderar nya och lovande preventionsmetoder. Läs mer på www.stad.org.

STAD är en del av Centrum för psykiatriforskning, en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde och Karolinska Institutet. Centrumbildningen har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. 

Välkommen att skicka in din ansökan (personligt brev och CV) på länken nedan, senast 2018-09-19. 

Länk till ansökan